Assortiment

Krampouz Nederland biedt een compleet assortiment bakapparatuur aan voor foodtrucks, koffietentjes, restaurants en andere horeca- of retailconcepten Waaronder crepe makers, multi-contact grills en planchas. Alle apparatuur en bijbehorende accessoires kan Krampouz Nederland binnen +/- 1 week leveren. Opzoek naar een specifiek artikel van Krampouz, of heeft u vragen over ons assortiment? Neem dan contact op, of bezoek de site van Krampouz.
de crepe makers van Krampouz in enkele en dubbele varianten

Crepe makers

De crepe makers van Krampouz zijn al jaren de standaard voor iedere Franse crêperie. 

‌Deze beroemde crepe makers zijn beschikbaar in maten van 35 cm diameter tot 48 cm diameter en kennen configuraties op gas of op stroom. Met deze verschillende opties is er altijd een crepe maker van Krampouz die in uw professionele keuken past en waarmee u de perfecte Franse crêpes kunt serveren.

Opzoek naar een specifieke crepe maker, of bent u benieuwd welke crepe maker voor u geschikt is? Neem dan contact op met Krampouz Nederland. ‌
de multi-contact grills van Krampouz met geribbelde en gladde platen in verschillende maten

Barbecues

Krampouz staat naast zijn crepe makers ook bekend om de elektrische barbecues. 

‌De elektrische barbecues staan bekend om hun gelijkmatige hitteverdeling over het bakoppervlak, zo behaalt u telkens een constant resultaat.

‌‌Zoekt u een specifieke barbecue, of wilt u meer weten over de verschillende opties en configuraties? Neem dan contact op met Krampouz Nederland. ‌
de planchas van Krampouz in verschillende maten op gas of stroom

planchas

De plancha is een bakplaat die bekend staat om zijn gelijkmatige hitteverdeling. Dit maakt de plancha ideaal voor het grillen van bijvoorbeeld hamburgers. 

‌Krampouz biedt verschillende maten planchas aan met verschillende type bakplaten. Zo kunt u kiezen voor een rvs of gietijzeren bakplaat en voor een gas- of stroomaansluiting.

‌‌‌Wilt u meer weten over wat de juiste plancha voor uw keuken is, of zoekt u een specifieke versie? Neem dan contact op met Krampouz Nederland.
Op al deze apparaten kunt u een onderhoudsabonnement afsluiten. Meer informatie over onderhoudsabonnementen vindt u op de site van Louter.
Krampouz Nederland kan alle onderdelen voor de apparaten van Krampouz leveren. En dat binnen +/- 1 week.

Contact

Handelsonderneming Louter
‌T: 0224 217 273
E: info@louteronline.nl 
‌W: ‌www.louteronline.nl

Sociale media

 

Powered by:

logo louter